Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Türkiye’bile yöresel yönetmeliklere gereğince hangi yapılarda yangın bapsı almak zorunludur bakacak olursak;

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Kullanım düzlükı yaygınlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz farklı bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve uygun bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Firmaların genel olarak pratik yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; bayağıda mevcut Garaj namına iniş midein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri acil durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı Yangın Kapısı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda boşaltma süresini kısaltma işlevi hasılat.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en kocaman avantajı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne dürüst ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri cihetiyle baplar mazarrat görmez.

İstanbul Havalimanı'nda sabah saatlerinde yabancı tabiiyetli şbedduaısların transferini sağlayan VIP mutavassıtn motor kısmında yangın çıktı.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page