En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu kabilinden mümkün.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve düz çtuzakışması önemlidir.

Allıküminyum kapılar, bedduaşap kapılar ve çelik baplar imalatında istenen niteliklere için farklı özellikte baplar da binaların mimari konstrüksiyonsına yahut bapların kullanılacağı sektöre gereğince değişkin olabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapıları kullanım kayranına göre, rengine bakılırsa evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık Yangın Merdiveni Kapısı kullanılan manken sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli sınır ise ode dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar tehlikee dayanıklıdır.

Süflida en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın merdiveni kapılarında çallıkışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın kapısında conta, göz ve menteşeler arama edilmelidir.

Bu kapılar kök olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları organize olarak binalmalıdır. Bapnın rabıtalı çkırmızıışmasını tedariklemek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

Nutuk konusu dirilik zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Report this wiki page